Den 26. august blir det storfin åpning av Lesekiosken i Krødsherad! Kiosken åpnes av Live Skinnes og det blir sang og musikk av folkemusiker Lajla Buer Storli.

Lesekioskene er et nasjonalt litteraturformidlingsprosjekt i regi av Foreningen !les og er støttet av Sparebankstiftelsen DNB. Prosjektet består i å fylle 100 vernede telefonkiosker med bøker for å gjøre litteratur og gode leseopplevelser lett tilgjengelig. Lesekioskene er å finne over hele landet og i dem kan du både sette fra deg og ta bøker. Helt gratis! Se oversikt over alle lesekioskene her.

I forbindelse med åpningen slippes en ny episode av podkasten Bok i boks, der Live Skinnes er gjest. I hver episode er det en gjest med tilknytning til stedet lesekiosken settes opp, som forteller om sitt forhold til bøker og leseglede. Mens du venter på episoden kan du lytte til tidligere episoder her eller laste ned podkasten i din Spotify-app.

Åpningen skjer på Krøderen torg kl 12!

Lesekiosk