Hva skjer?

nov
21
tor
Bokinspirasjon med Liv Gade @ Midt- Buskerud bibliotek Modum
nov 21@19:30-20:30
Bokinspirasjon med Liv Gade @ Midt- Buskerud bibliotek Modum

Liv Gade holder et glødende foredrag om sin store lidenskap i livet – litteratur! Hun lover energi og masse påfyll og leselykke og utlodning av mange bøker. Hun har med seg forfatterne Gunn Marit Nisja og Bjørn Bottolfs.
Gade er godt kjent fra media. Hun har vært gjest i FrokostTV og nitimen flere ganger, og i bokprogrammet til Hans Olav Brenner. Hun har fast spalte i Familien og leverer også bokanbefalinger til “Litteratur i Vestfold”.

Bokinspirator Liv Gade vil som alltid gi alt – og det er ikke lite!
Arrangemenetet er en del av Bokåret 2019!
Gratis inngang! Velkommen!

nov
28
tor
Babettes gjestebud @ Midt-Buskerud bibliotek, Vikersund
nov 28@18:30-20:00
Babettes gjestebud @ Midt-Buskerud bibliotek, Vikersund

Karen Blixens berømte novelle skapes om til teater med Gro Ann Uthaug i alle 9 rollene.

Babette er flyktning fra Paris. Når vi møter henne er hun utsultet og fornedret og tigger om hjelp i et ukjent land. Hun kommer til det gule huset et sted i Norge, til prostedøtrene Marine og Philippa, 2 ugifte døtre etter den karismatiske prosten som grunnla en pietistisk menighet i dalen hun kommer til. Nå blir Babette kokk og tjenestepike for de to ubemidlede eldre damene. Og hun blir der i 14 år..

Men da Babette bodde i Paris, var hun kjøkkensjef på Café Anglés, en av de mest eksklusive restaurantene i byen. Her frekventerte kunstnere, politiker og aristokrater. Hennes måltider var som en kjærlighetsaffære, ble det sagt. Babette er altså ikke bar en som lager mat. Hun er den beste kokken i Paris. Hun er en kunstner…

Produksjon: Tema Teater

Arrangør:Modum Bibliotek