Vi på Midt-Buskerud bibliotek tilbyr en rekke digitale tjenester for alle som har lånekort hos oss. På denne siden finner du en oversikt over disse.

BookBites og Libby

Les bøker og lytt til lydbøker digitalt med vår app BookBites! Les og lytt til engelskspråklig litteratur med appen Libby!
Mer om BookBites og Libby

Nasjonalbibliotekets nettbibliotek

På Nasjonalbibliotekets nettsider får du tilgang til en rekke digitale arkiver, deriblant over 250 000 digitaliserte bøker som er fritt tilgjengelig for alle, digitaliserte aviser samt tidsskrift og bilder for å nevne noe.
Gå til Nasjonalbiblioteket

PressReader

Få tilgang til 2700 aviser og 1800 tidsskrifter på 60 forskjellige språk!
Mer om PressReader

Verdensbiblioteket

Hos Verdensbiblioteket finner du e-bøker for voksne og barn på albansk, arabisk, bosnisk, kroatisk, kurdisk, persisk, polsk, serbisk, somali, thai, tigrinja og tyrkisk.
Gå til Verdensbiblioteket

Fjernlån - Biblioteksøk

Gjennom nettstedet bibsok.no kan du søke opp og bestille bøker fra hele landet til ditt hjemmebibliotek. Alt du trenger er et nasjonalt lånekort og PIN-kode. Er kortet ditt registrert ved flere bibliotek er det viktig at du velger riktig hentebibliotek.
Gå til Biblioteksøk

Filmoteket og Filmbib

Nå kan du enkelt låne film og serier med lånekortet ditt, uten at du trenger å oppsøke biblioteket. Så lenge du har et nasjonalt lånekort som har Midt-Buskerud bibliotek som hjemmebibliotek kan du låne film på Filmoteket og Filmbib.
Mer om Filmoteket og Filmbib

Språkvelger