Vi har lånt inn film og bøker på spansk og arabisk fra Det flerspråklige bibliotek!
Det flerspråklige bibliotek (DFB) er et bibliotek som kjøper inn og låner ut bøker, lydbøker, film og musikk på mange språk.

Midt-Buskerud bibliotek kan låne inn derfra på språkene:
albansk, amharisk, arabisk, bosnisk, burmesisk, dari, engelsk, finsk, fransk, hausa, hindi, joruba, kinesisk, kroatisk, kurdisk, litauisk, nederlandsk, oromo, panjabi, pashto, persisk, polsk, portugisisk, rumensk, russisk, serbisk, shona, somali, spansk, swahili, tagalog, tamil, thai, tigrinja, tsjetsjensk, tyrkisk, twi, ungarsk, urdu og vietnamesisk.

Som privatperson har du tilgang til alle DFBs samlinger via ditt lokale bibliotek. Biblioteket kan bestille bestemte titler til deg eller bokpakker på språk du er interessert i. Om du har et nasjonalt lånekort kan du selv bestille bestemte titler gjennom DFBs søk og få det sendt til ditt bibliotek. Trenger du veiledning, kan Midt-Buskerud biblioteket ditt hjelpe deg.

På biblioteket i Modum finner du bøkene i 2. etasje sammen med bøkene på engelsk.