Modum hagelag og Midt-Buskerud Bibliotek inviterer til inspirasjonsforedrag i kulturhuset i Vikersund.

Inngang 50,- Billetter kjøpes hos Modum kulturhus
NB: Maks 50 plasser.

Arrangementet gjennomføres i henhold til anbefalte smitteverntiltak, derfor er arrangementet flyttet til storsalen i kulturhuset. Salg av kaffe og annen drikke i kulturhusets kiosk.

Med vår og sommer med mye hjemmetid, gir det en ekstra glede å
kunne pynte opp i uterommet. I foredraget Vakker vår- og sommerhage i potter, krukker, kar og gamle sko, forteller Arild Sandgren oss hva vi kan dyrke i potter og krukker og hvordan vi best gjør dette. Han forteller hvordan vi best gjødsler i krukker og kar, og hva vi kan gjøre med vanningsbehovet når vi reiser bort i noen dager. Han tipser om hvordan vi best oppbevarer krukkene gjennom vinteren, og hva slags jord vi helst bør bruke. Kort og kort gir han mange gode tips til den perfekte og lettstelte potte- og krukkehage.

Arild Sandgren er redaktør i bladet Hagen for Alle, reiseleder for
hagereiser, han har laget flere hagebøker og han er en aktiv foredragsholder for hagelag rundt omkring i hele landet. Arild kommer opprinnelig fra Stavanger, men bor nå i et gammelt hus med hage i Sætre ved Oslofjorden.

Velkommen til et inspirerende foredrag!